– Det går mot en kontrollert nedbrenning av hele bygningsmassen. Det er dessverre ingenting som kan berges, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt Knut Dahl-Michelsen til NTB.  Han sier videre ta det ikke er meldt om noen skadde og at flere naboer er evakuert. Brannmannskapene vil med den kontrollerte nedbrenningen fokusere på å hindre spredning til omkringliggende hus, presiserer Dahl-Michelsen.  Politiet fikk melding klokken 13.43 onsdag om brann i et rekkehus på Torvmyrane i Florø. Nødetatene rykket ut til stedet, der det var mye røyk og åpne flammer.  Like før klokken 15 meldte alarmsentralen at de fire leilighetene i rekkehuset var overtent, og at det var vanskelig for brannmannskapet å få kontroll på brannen på grunn av dårlig vanntilførsel, skriver Firdaposten.  Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Publisert 22.07.2020 12:43, oppdatert 23.07.2020 15:17 - NTB - tips@stottmedia.no

Brann i fire leiligheter i Florø

Brannmannskaper begynner å få kontroll på en brann i fire rekkehusleiligheter i Florø i Kinn kommune. Ingen personer er skadd.

 

– Det går mot en kontrollert nedbrenning av hele bygningsmassen. Det er dessverre ingenting som kan berges, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt Knut Dahl-Michelsen til NTB.

Han sier videre ta det ikke er meldt om noen skadde og at flere naboer er evakuert. Brannmannskapene vil med den kontrollerte nedbrenningen fokusere på å hindre spredning til omkringliggende hus, presiserer Dahl-Michelsen.

Politiet fikk melding klokken 13.43 onsdag om brann i et rekkehus på Torvmyrane i Florø. Nødetatene rykket ut til stedet, der det var mye røyk og åpne flammer.

Like før klokken 15 meldte alarmsentralen at de fire leilighetene i rekkehuset var overtent, og at det var vanskelig for brannmannskapet å få kontroll på brannen på grunn av dårlig vanntilførsel, skriver Firdaposten.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Les også