Ti kroner per kvadrat

Publisert 09.10.2017 12:08, oppdatert 09.10.2017 12:14 - - tips@stottmedia.no

Ti kroner per kvadrat

Dersom du er ute etter en eiendom som har mer enn en liten hageflekk, kan denne boligen være noe for deg.

Det er Eiendomsmegler1 i Harstad som har eiendommen i Kila for salg. Her kan du boltre deg på 145 000 kvadratmeter ute, og 146 kvadratmeter under tak i eneboligen. Prisantydning er 1 450 000 kroner. Det blir ti kroner per kvadrat for utearealet. Bolig, sol, utsikt, naust og fjøs får du på kjøpet.

Retro

I annonsen oppgis det kort vei til matbutikk og skole, og at turterrenget ligger nærmest utenfor døren. Med eiendommen følger det også eget naust og fjøs. 

- Naustet er i ok stand og står på en felles tomt som eies sammen med tre andre. Eiendommen har ikke strandlinje, sier megler Njål Soltun til iHarstadby.no. 

En del av tomten består av skog og bratt terreng.

Den består av i alt fem teiger, to av dem ligger langt opp mot fjellet. Det har tidligere vært utskilt et par tomter fra hovedeiendommen, men meglerens erfaring er at det har blitt vanskeligere å skille ut tomter fra slike eiendommer de siste årene. 

Hovedhuset har standard fra byggeåret, og fremstår som retro på bildene. For dagens kjøpere vil det nok være naturlig å totalrenovere boligen. Dersom de nye eierne ønsker det, kan underetasjen omgjøres til utleiedel, heter det i annonsen. 

Fra eiendommen er det gode sol- og utsiktsforhold, blir det opplyst i annonsen. At det er parkering på egen tomt, er nærmest en selvfølge. 

Eiendommen har ikke bo- eller driveplikt. 

Folkevandring

- Visningsdag er fremdeles ikke bestemt, men det blir trolig midt i neste uke (uke 42, red.anm.), sier Soltun til iHarstadby.no.

Dette bør være et objekt som fører til en ny folkevandring. Dersom det blir for langt å gå, finnes det gode bussforbindelser til sentrum. De som kommer med egen bil, finner garantert parkering på tomta...

Les også